Pivot light

Pivot lamp heeft een aluminium rail met daaromheen een PET Felt vorm. Dankzij een draaibaar armatuur kan je de richting van het licht aanpassen. Pivot combineert inherente flexibiliteit met een speels en dynamisch uiterlijk en is geschikt voor verschillende contexten, waaronder kantoren, restaurants en sociale ruimtes. De kap wordt als één stuk uit PET-vilt geperst, wat resulteert in een zachte, getextureerde vorm. 

De lamp is verkrijgbaar in twee varianten – single en duo, die even goed werken op zichzelf of als onderdeel van een uitgebreidere verlichtingslay-out. Ze zijn beide verkrijgbaar in elf PET Felt-mixen en twee kleurtemperaturen om aan de functionele en esthetische behoeften van elk interieur te voldoen. Kies een contrasterende kleur om een opvallend stuk te creëren, of laat de lamp opgaan in het interieurontwerp. Kom tegemoet aan de functionele behoeften van verschillende ruimtes met een reeks verlichtingsmodi. De lamp is voorzien van LED met hoogwaardig, dimbaar licht. 

Samen met De Vorm creëerden wij de product visuals voor hun website met behulp van productfoto’s op een heldere witte achtergrond om een strak en eenvoudig ontwerp te communiceren, en beelden die de producten tonen zoals ze in een café-setting zouden kunnen staan.

Visit Pivot light