Moduplus

Moduplus is een vooruitstrevend meubelmerk. Met hun modulaire banksysteem bieden ze de klant ruimte voor flexibiliteit en creativiteit in huis, van het plaatsen van een enkel bankblok tot het creëren van vormen met meerdere blokken.

Er zijn verschillende mogelijkheden om de bank aan te passen aan verschillende doeleinden. De bankblokken zijn met elkaar verbonden, maar niet vast, zodat de bank in meerdere delen kan worden gesplitst en weer in elkaar kan worden gezet als je zin hebt in een andere vorm. Ze kunnen ook worden gesplitst en gebruikt als kleinere afzonderlijke banken. Samen met de klant maakten wij de productfoto’s op een witte achtergrond en in een abstracte studio-opstelling om verschillende toepassingen van de bank te laten zien. 

Wij maakten een animatie die laat zien hoe de bank in elkaar wordt gezet. De stof kan eenvoudig worden verwijderd om te wassen, te repareren, te vervangen of om uw interieur een nieuwe kleur te geven zonder een nieuwe bank aan te schaffen. Het is zo ontworpen voor gemak en plezier, en zodat de bank veel langer wordt gebruikt en gekoesterd, waardoor er minder afval ontstaat. 

Visit Moduplus