Lotus Chair.

Rob Parry ontwerpt meubels met een fantastisch zitcomfort en een bijzonder verhaal. Lotus fauteuils zijn oorspronkelijk in de jaren vijftig ontworpen door de bekende Nederlandse ontwerper Rob Parry. Zijn stijl kenmerkt zich door elegante lijnen en opvallend materiaalgebruik. 

Rob Parry Originals is een activiteit van de Sixty Fruits Foundation, een non-profit sociale onderneming met als hoofddoel mensen te helpen die moeilijk aan werk kunnen komen, door hen in dienst te nemen en op te leiden in het ambachtelijk maken van deze prachtige stoelen met de hand. Het hout wordt zorgvuldig gekozen vanwege zijn uiterlijk en duurzaamheid, zoals Dark Wenge of gestreept Zebrawood. Het hout geeft de meubels een warm gevoel en uitstraling. In combinatie met de luxe Kvadrat bekledingsstoffen komt het ontwerp tot leven en ontstaat een stoel die een beetje magie brengt in elke interieursituatie. 

Rob Parry stoelen zijn ontworpen om gemakkelijk te worden gerestaureerd, wat betekent dat een klant zijn hele leven lang van zijn Rob Parry stoel kan genieten en hem kan doorgeven aan de kinderen. Dit vermindert verbruik en afval – een investering in kwaliteit die een leven lang meegaat.

 

Visit Lotus Chair