Hale.

Het ontwerp van Hale is geïnspireerd op de klassieke schoolstoel: Eenvoudig, functioneel en no-nonsense. Deze principes komen niet alleen tot uiting in hoe hij eruit ziet, maar ook in hoe hij is gemaakt. De zitting en rugleuning van de stoel zijn gemaakt van PET-vilt, gerecyclede plastic flessen. Hale is het resultaat van de samenwerking tussen De Vorm en Ivan Kasner. Hun gedeelde waarden resulteren in een product dat mooi is in zijn eenvoud. Het volledig aanpasbare ontwerp maakt een breed scala aan toepassingen in interieurprojecten mogelijk. 

PET Felt is een zacht maar sterk materiaal met uitstekende akoestische prestaties. Bovendien is het gerecycled en recyclebaar. Met ‘de Hale heeft De Vorm een nieuwe stap voorwaarts gezet door het eerdere PET proces in drie fasen om te zetten in één enkele vorm handeling. De nieuwe aanpak maakt de elegante rondingen, ergonomische vormen en zachte textuur van de Hale stoel mogelijk.

De zitting en rugleuning zijn verkrijgbaar in elf PET Felt-mixen. Kies een RAL-kleur voor het frame. De bekleding van de zitting is verkrijgbaar als maatwerk optie. Indien uitgerust met armleuningen kan de stoel gemakkelijk aan elk tafelblad worden gehangen. Nieuwsgierigheid gewekt?

Om De Vorms klanten in staat te stellen verschillende stoel varianten uit te proberen, hebben we een productconfigurator voor de De Vorm-website gemaakt. Nu kunnen ze zien wat ze het mooist vinden voordat ze een bestelling plaatsen. 

Visit Hale