Interactief 3D model

Trek klanten aan met een interactief 3D-model van jouw product, welke ze  naar hartenlust kunnen verkennen, door het te kantelen, ondersteboven te houden en door in te zoomen op details, zoals knoppen, handgrepen of verborgen functies.

Door de interactieve ervaring ontstaat er een natuurlijke interesse, waardoor klanten een plezierige en een meer gedenkwaardige ervaring hebben. Omdat ze zelf het model kunnen verkennen, zullen ze een beter begrip van het product hebben, ontstaan er minder vragen en hebben ze meer vertrouwen in hun keuze.

https://polyvorm.nl/wp-content/uploads/2023/08/interactive_3dmodel-horizontal-800px.jpg https://polyvorm.nl/wp-content/uploads/2020/10/Stippen-klein-vierkant.svg

Indrukwekkende ervaring

Bekijk het product van alle kanten en zoom in om de details te verkennen met eenvoudige navigatie. ‘Een foto zegt meer dan duizend woorden’, maar een interactief 3D-model is niet te vergelijken met foto’s, diagrammen of renders: Modellen zijn leuk en interessant – je hebt een vraag en je kan het antwoord gemakkelijk zelf vinden. De ervaring zelf is indrukwekkend, waardoor de klant meer betrokken raakt.

De 3D viewer is aanpasbaar, zo kunnen we bijvoorbeeld de achtergrondkleur een specifieke kleur geven of een omgeving gebruiken, hierdoor ontstaat een naadloze integratie.

Augmented Reality

Op elke smartphone en tablet kan de klant met een druk op de knop (rechtsonder in het venster) het product zien staan in de woonkamer, op de keukentafel, of waar de camera maar op gericht wordt.. Ze kunnen door de ruimte bewegen en beslissen waar het product het best tot zijn recht komt. Er kan een screenshot gemaakt worden van het geplaatste product om te delen met anderen. Aankoopbeslissingen worden eenvoudiger, bevredigender en leuker.

Annotaties

Met gemakkelijk te bewerken annotaties kun je de informatie op een natuurlijke manier  overbrengen. Ze vormen een simpele meerwaarde om klanten te helpen het product beter te begrijpen en te ervaren, terwijl ze zich een weg banen rond jouw interactieve 3D-model. Het is een effectieve manier om productkenmerken te benadrukken, zonder het risico te lopen potentiële klanten te overladen met informatie of in verwarring te brengen met uitgebreide uitleg of een lijst van afbeeldingen.

We zullen je helpen om annotaties te plaatsen, zodat klanten het product goed begrijpen: ze zullen minder vragen hebben, minder twijfels en het product is daardoor veel waarschijnlijker goed aan te sluiten bij hun verwachtingen wanneer het bij hen wordt afgeleverd.

Het werkt gewoon

Wij regelen de technische zaken: Aan jouw kant werkt het gewoon. Kopieer en plak de code die we maken en aan jou leveren in de productomgeving van jouw webshop. Het werkt direct op elke webshop, dus als je webshops hebt op meerdere platforms, kun je dezelfde code in al deze webshops plakken.

Onze service functioneert goed op alle schermformaten en met elke browser, zodat klanten kunnen interageren met onze 3D-modellen via elke smartphone, laptop of tablet.