Online 3D model met Augmented Reality (AR)

Met een nieuwe software tool die we hebben ontdekt is het mogelijk om online 3D modellen met AR te kunnen aanbieden. De investering in deze tool is behoorlijk, daarom willen wij graag eerst een beeld hebben in hoeverre dit interessant is voor jullie en wat zo een tool voor jullie waard is. Onderstaand vindt je kort de mogelijkheden van de online 3D tool, met ons idee voor een prijzen systeem. Graag lopen we er samen met een belletje even doorheen, wij zijn benieuwd naar je gedachten hierbij.

https://polyvorm.nl/wp-content/uploads/2020/11/polyvorm-3d-visualisatie-mute.jpg https://polyvorm.nl/wp-content/uploads/2020/10/Stippen-klein-vierkant.svg

Online 3D Viewer

Met een online 3D viewer kan de klant het 3D model zelf van alle kanten bekijken, zo krijgt de klant er een nog beter gevoel bij en zal meer tijd spenderen aan het product.

– Makkelijk online te zetten met paar regels code.
– Product zien van alle kanten.
– Interactief.
– Schaalbaar voor desktop, tablet en mobiel.
– Volledig configureerbaar zodat het past bij huisstijl.
– Annonaties, makkelijk info toevoegen aan product.

Augmented Reality (AR)

AR geeft de klant de mogelijkheid om het product live te zien in de eigen privé omgeving. Klant maakt het product eigen en mocht er nog enige twijfel zijn dan zal deze tool helpen om de klant over de streep te trekken en over te gaan tot aankoop.

– Werkt op elke smartphone met camera.
– Geen technische kennis vereist.
– Nieuwe technologie, snelle ontwikkeling.
– Nog niet mainstream, stap voor op concurrentie.

Wat is nog meer mogelijk met deze tool?

Onze focus voor nu ligt op bovenstaande functies maar in de toekomst zouden we kunnen uitbreiden met op maat gemaakte animaties en een 3D configurator.

Pakketten

Het produceren en fotograferen van een product in veel verschillende kleuren, materialen, pasvorm of opties kost veel tijd en geld. Polyvorm biedt hier een oplossing voor: je kunt met een 3D visualisatie besparen op deze kosten. Het product hoeft in 3D maar een keer gemaakt te worden. Dit 3D model wordt vervolgens ingezet om alle mogelijke opties zoals kleur, materiaal of pasvormen te visualiseren.

De visualisaties van nog niet bestaande producten kunnen desgewenst -zonder veel kosten- aangepast worden. Bij het ontwikkelen van een nieuw product kan dit dus veel geld en tijd schelen.